Inloggen0

Drive Medical Rolstoelkussen

Drive Medical Rolstoelkussen
Productomschrijving
Rolstoelkussen Het Rolstoelkussen kan een aangename toevoeging zijn op uw zitcomfort. Al onze rolstoelen zijn uitgevoerd met gepolsterde zittingen maar een extra zitkussen kan, zeker als u wat langer in uw rolstoel zit, lekkerder zitten. Dik kussen van 5 a 6 centimeter Verkrijgbaar in 40 x 40 cm, 43 bij 43 cm en 48 x 45 cm (standaard rolstoelm...

Rolstoelkussen

Het Rolstoelkussen kan een aangename toevoeging zijn op uw zitcomfort. Al onze rolstoelen zijn uitgevoerd met gepolsterde zittingen maar een extra zitkussen kan, zeker als u wat langer in uw rolstoel zit, lekkerder zitten.

  • Dik kussen van 5 a 6 centimeter
  • Verkrijgbaar in 40 x 40 cm, 43 bij 43 cm en 48 x 45 cm (standaard rolstoelmaten)
  • Voor extra comfort in uw rolstoel
  • Hoes gemaakt van soepel slijtvast canvas
  • makkelijk schoon te maken
  • Een rolstoelkussen kan ook in een gewone stoel gebruikt worden

 

Het rolstoelkussen houd ook de kou tegen die vanaf onder komt als u in de stoel zit. De rolstoelkussens zijn gemaakt voor gebruik in de rolstoel, de afmetingen passen er ook netjes in maar u kunt het kussen natuurlijk ook op een scootmobiel of iets dergelijks gebruiken. Het rolstoelkussen is aan de onderkant voorzien van een anti-slip laag waardoor het kussen netjes op zijn plaats blijft liggen. De hoes van het rolstoelkussen is waterafstotend en voorzien van een rits zodat u het kussen uit de hoes kunt halen.

Dit rolstoelkussen is een standaard uitvoering en is daardoor een voordelige keus. Er zijn natuurlijk ook andere kussens te koop die voor rolstoelen geschikt zijn. U kunt dan denken aan anatomisch voorgevormde rolstoelkussens of bijvoorbeeld anti-decubitus kussens.

Productspecificaties

SKU
900300272
EAN
5055785706529

Eerder bekeken