Inloggen0

Klant worden?

Parvum levert uitsluitend aan bedrijven en instellingen. U kunt dan ook alleen een account aanmaken als u een kvk en btw-nummer invult. Als u het account aangemaakt heeft zal Parvum uw account in behandeling nemen en na akkoord meestal binnen 1 a 2 dagen vrijgeven.

Als uw account is vrijgeven wordt u zoals alle nieuwe klanten gevraagd om de eerste 2 bestellingen vooraf te betalen. Voor bedrijven en instellingen bieden wij ook de mogelijkheid om producten op factuur te leveren. Om te zorgen dat het voor u geheel duidelijk is wat hierbij komt kijken vindt u hieronder een overzicht.

Op factuur leveren

Wilt u als zakelijke klant op factuur laten leveren? Dit is mogelijk. Voor de eerste 2 bestellingen dient u de betaling vooraf te voldoen, hierna kunt u samen met uw account manager voorwaarden bespreken.

BTW-vrij zakelijk bestellen

Als uw bedrijf in Nederland gevestigd is zijn al onze prijzen en aanbiedingen exclusief verzendkosten en BTW. Is uw bedrijf gevestigd in een ander EU-land dan Nederland, dan kunt u een BTW-vrije bestelling bij ons plaatsen. Maar hoe werkt dat dan? Dat is heel simpel: U kunt in uw account het BTW-nummer van uw bedrijf invoeren. Let op, het BTW-nummer begint altijd met de landcode. Als het BTW nummer geverifieerd is kan de 0% btw bestelling vrijgegeven worden.

Voorwaarden voor zakelijk bestellen

  • Alleen bedrijven die minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor leveren op factuur. Uitzonderingen alleen in overleg.
  • Ons streven is om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Levering vindt plaats op het moment dat alle bestelde producten gereed zijn voor verzending. Als u deelleveringen wenst te ontvangen van de reeds voorradige producten, kunt u vooraf contact met ons opnemen.
  • Voor zakelijke aankopen gelden andere regels dan voor particuliere aankopen. Op zakelijke bestellingen vervalt namelijk het recht van retour. Wilt u iets retourneren, neem dan contact met ons op. Wij bekijken per situatie of retourneren mogelijk is.

Aan bovenstaande richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds bestelde producten kan achteraf geen korting worden verwerkt.

U kunt ons ook bellen

0307009748

Parvum

Peppelkade 21
3992AL Houten

NL864027345B01
86625330