Inloggen0

Adhome Total Cup 200ml

Productomschrijving
Vermindert het risico op verslikken bij personen met een dysfagie (slikstoornis). Ontwikkeld vanuit praktijkervaring en wetenschappelijke kennis.Verkrijgbaar in 2 types: met slikdosering van 15 ml of van 20 ml.20 ml per slok is de maximaal aan te bieden slokgrootte bij dysfagie. De beker is modulair op te bouwen: deze kan gebruikt worden met of zon...
Vermindert het risico op verslikken bij personen met een dysfagie (slikstoornis). Ontwikkeld vanuit praktijkervaring en wetenschappelijke kennis.
Verkrijgbaar in 2 types: met slikdosering van 15 ml of van 20 ml.
20 ml per slok is de maximaal aan te bieden slokgrootte bij dysfagie. De beker is modulair op te bouwen: deze kan gebruikt worden met of zonder het inzetstuk voor slikdosering en met 1 of 2 handvatten of zonder handvatten.
De beker is voorzien van een maatstreep op 200 ml.
De bredere drinkrand zorgt ervoor dat de neus in de beker past bij het drinken waardoor men het hoofd niet achterwaarts moet bewegen. Het kleuraspect aan de Total Cup® prikkelt de zintuigen terwijl de transparante beker visuele feedback geeft.

Technische info:
• inhoud: 200 ml
• met maataanduiding
• vaatwasbestendig
• geschikt voor microgolfoven

 

U slikt gemakkelijker als u uw hoofd niet naar achteren hoeft te buigen. Als mogelijke oplossingen bieden we een neusbeker of schuine beker aan. Een discrete trechtervormige of conische beker is echter het beste alternatief: minder opvallend en men kan hem nooit verkeerd vasthouden.

Productspecificaties

SKU
AD167055
EAN
7435141276251

Eerder bekeken