Inloggen0

Drive Medical Scootmobiel Flame

Productomschrijving
De Flame scootmobiel is het nieuwste model van Drive in hen assortiment. De Flame heeft een snelheid van 15 km/u en heeft een bereik tussen de 40 en de 45 kilometer. Hierdoor is de scootmobiel een ideale partner voor korte en voor lange afstanden.  Unieke rij-eigenschappen Door de unieke verstellingen van de stoel en het stuur, kan de scootmobie...

De Flame scootmobiel is het nieuwste model van Drive in hen assortiment. De Flame heeft een snelheid van 15 km/u en heeft een bereik tussen de 40 en de 45 kilometer. Hierdoor is de scootmobiel een ideale partner voor korte en voor lange afstanden. 

Unieke rij-eigenschappen

Door de unieke verstellingen van de stoel en het stuur, kan de scootmobiel volledig naar uw comfort worden aangepast. Het rijden wordt hierdoor nog comfortabeler dan vergelijkbare driewiel scootmobielen. 

De vering van de Flame is subliem, door de forse vering aan de achterzijde en de geveerde voorvork is het rijden een genot. U gaat weer met genot de deur uit om op mooie zonnige dagen, lange tochten te maken. Gebruikt u de scootmobiel ook om boodschappen te doen? Door de korte draaicirkel is het rijden in een kleine ruimte nog steeds makkelijk en is het sturen licht.

Modern design

De scootmobiel Flame heeft een modern design, waardoor het traditionele scootmobiel uiterlijk niet kan worden vergeleken met dit model. U kunt het bijna zien als een scooter in plaats van een scootmobiel, waardoor er voor vele gebruikers een drempel wordt weggenomen om een scootmobiel te rijden.

Veilig opgeborgen

Om uw spullen veilig op te bergen, kunt u uw spullen onder de zitting van de scootmobiel kwijt. Deze opbergruimte is niet toegankelijk voor onbevoegden, omdat deze opbergruimte op slot zit. Bij het stuurkolom is er ruimte voor kleine spullen, zoals sleutels of wat te drinken en deze is makkelijk te bereiken terwijl u rijdt.

Eerder bekeken