Inloggen0

Drive Medical Rollator Nitro SL

Productomschrijving
De rollator Nitro SL is de lichtste aluminium rollator in deze prijsklasse. Met een gewicht van slechts 5,2 kg is dit een model die u graag gebruikt wanneer u veel op pad bent en bijvoorbeeld de rollator dan ook veel in en uit de auto moet tillen.... Beschrijving Door het extra lage gewicht van de rollator Nitro SL, gaat u weer makkelij...

De rollator Nitro SL is de lichtste aluminium rollator in deze prijsklasse. Met een gewicht van slechts 5,2 kg is dit een model die u graag gebruikt wanneer u veel op pad bent en bijvoorbeeld de rollator dan ook veel in en uit de auto moet tillen....

Beschrijving

Door het extra lage gewicht van de rollator Nitro SL, gaat u weer makkelijker erop uit. Met een gewicht van slechts 5,2 kg en een eenvoudig opvouw-systeem, neemt u de dit model makkelijk mee in bijvoorbeeld de auto. Door het gemak van de rollator Nitro SL, wordt uw sociale kring en wereld vergroot.

Tijdens een wandeling is er de mogelijkheid om even tot rust te komen. Door het brede zitvlak en de rugsteun ontvangt u de ondersteuning die u graag wilt tijdens het zitten op de rollator Nitro SL. Ook tijdens het lopen wordt u voorzien van comfort, zo is de Nitro SL bijvoorbeeld voorzien van een stoephulp aan beide kanten. Het overbruggen van oneffenheden is hierdoor een stuk makkelijker en kost minder kracht.

Waarom zou u kiezen voor de rollator Nitro SL?

✓ Extreem laag gewicht

Het meest unieke van de rollator Nitro SL, is het extreem lage gewicht. Ondanks het gebruik van aluminium, is deze rollator lichter dan de meeste carbon rollators. Het gewicht van dit model is 5,2 kg.

✓ Comfortabel zitten

Om het comfort van de Nitro SL rollator te vergroten, is de breedte van het zitvlak 46 cm. Hierdoor heeft u ruim zitvlak, wat ervoor zorgt dat u niet strak of klem tussen de rollator zit. Tevens is de rollator voorzien van een rugsteun. Door de rugsteun, welke op hoogte in te stellen is, ontvangt u voldoende steun om tot rust te komen.

✓ Eenvoudig opvouwbaar

Als u op zoek bent naar een rollator welk eenvoudig op te vouwen is, is de Nitro SL een perfecte keuze. Door de lus bij de zitting omhoog te trekken, vouwt de rollator samen, om deze gemakkelijk in bijvoorbeeld de auto te tillen. Door dit eenvoudige systeem wordt uw mobiliteit vergroot.

✓ Standaard compleet uitgerust

De rollator wordt standaard compleet uitgerust, om u van alle gemakken te voorzien. Zo is de Nitro SL rollator uitgerust met een dubbele remfunctie, waarmee u kunt remmen tijdens het lopen of de rollator op de rem te zetten om veilig te kunnen zitten. Bij de achterwielen, is er een stoephulp gemonteerd en wordt de Nitro SL verder geleverd met een stokhouder en een rugsteun.

Specificaties

SKU 700300200
Gebruik buiten en binnen
Gewicht 5,2 kg
Gebruikersgewicht tot maximaal 136 kg
Gebruikerslengte 1,65 tot 1,85m
Hoogte handgrepen 83 tot 93 cm
Maximaal gewicht in mand 5 kg
Zithoogte 56 cm
Zitbreedte 46 cm
Zitdiepte van zitting 20 cm
Lengte 72 cm
Breedte 64 cm
Opgevouwen maat 72 x 27 x 83/93 cm (LxBxH)
Leverancier Drive Medical
Productnaam Nitro SL
Materiaal Aluminium

Productspecificaties

SKU
700300200

Eerder bekeken