Inloggen0

Mühle Hooglaag bed Aktivia

Productomschrijving
Zowel voor het herstel als voor de actieve verzorging van een patiënt is rust een belangrijk aspect dat de geestelijke en lichamelijke regeneratie bevordert. Maar (doelbewuste) beweging is daar ook een onmisbaar onderdeel van. Om de mobiliteit van de patiënt zo groot mogelijk te maken, is het een belangrijke voorwaarde dat de patiënt gemakke...

Zowel voor het herstel als voor de actieve verzorging van een patiënt is rust een belangrijk aspect dat de geestelijke en lichamelijke regeneratie bevordert. Maar (doelbewuste) beweging is daar ook een onmisbaar onderdeel van.

Om de mobiliteit van de patiënt zo groot mogelijk te maken, is het een belangrijke voorwaarde dat de patiënt gemakkelijk uit het verpleegbed kan komen. Voor ons is het meest voor de hand liggende manier is om verticaal uit bed te komen. Dit vermijdt het vaak onhandige en inspannende draaien van de patiënt.

De patiënt kan in de normale houding in het bed blijven liggen, terwijl het ligvlak wordt gekanteld. Als de eindpositie is bereikt, kan de patiënt het bed verlaten, hetzij op eigen kracht of met de steun van de verzorger. Deze zeer eenvoudige techniek, die gemakkelijk te bedienen is, spaart de patiënten - en natuurlijk ook de verzorgers.

Vooral in het geval van overgewicht of patiënten, zijn er vaak twee mensen nodig voor verzorging en overplaatsing. Met de mogelijkheden van het aktivia zorgbed, kunnen de meeste verzorgingstaken door één persoon kunnen worden uitgevoerd. Dankzij de uitgebreide verstelmogelijkheden kan de patiënt het bed ook in de juiste positie zetten - om tv te kijken, te eten, om te lezen of te praten. Hierdoor wordt de sociale integratie van de patiënt in de omgeving in hoge mate gewaarborgd, wat een belangrijk aspect is van het gehele ontwerp van dit bed.

Het aktivia zorgbed met zijn veelzijdige functies is dankzij de moderne technologie gemakkelijk te bedienen en is een grote hulp zowel voor de verzorging als voor een zelfstandig, actief leven. Het ondersteunt en verlicht het werk van de verzorger bij de transfer en stelt de patiënt in staat actief te blijven of te worden.

Feiten

- Verpleeg- en seniorenbed met unieke uitstapfunctie

- Veel instelmogelijkheden

- Uiterst solide constructie

- Het hele productieproces is "made in Germany"

- Aantrekkelijk houten meubilair met tweedelig bedframe

- Liggend oppervlak in vier delen

- Uitgangshulp met elektrische motor

- Centrale rem 2 wielen- Hoogteverstelling van 40 tot 80 cm

- Trendelenburg (kan worden vergrendeld)

- Anti-Trendelenburg

- Belastbaar met patiëntgewicht tot 135 kg

Productspecificaties

Leverancier
Mühle Müller
Productnaam leverancier
Dekubia
Herkomst
Duitsland

Eerder bekeken