Inloggen0

Adhome Glijdoek - transferlaken Arion Trans-Slide

Productomschrijving
Groot glijdlaken van Arion, gereputeerde fabrikant van o.a. aantrekhulpen voor drukkousen.Het speciaal gecoate high tenacity weefsel heeft een hoge slijtvastheid en is dubbellaags toegepast.De Trans-Slide is toepasbaar in elke willekeurige richting binnen de bedgrenzen.De variant E07401 (foto: rood) is gemaakt in zeer glad materiaal dat bewerkt is ...
Groot glijdlaken van Arion, gereputeerde fabrikant van o.a. aantrekhulpen voor drukkousen.
Het speciaal gecoate high tenacity weefsel heeft een hoge slijtvastheid en is dubbellaags toegepast.
De Trans-Slide is toepasbaar in elke willekeurige richting binnen de bedgrenzen.

De variant E07401 (foto: rood) is gemaakt in zeer glad materiaal dat bewerkt is met een unieke coating. Samen met de dubbellaagse toepassing, zorgt dit voor een ultra glad product en een zeer hoge wrijvingsreductie. Dit zorgt ervoor dat de benodigde fysieke inspanning voor zorgvrager én zorgverlener tot een minimum wordt beperkt.
Geschikt voor transfers van corpulente personen.

Technische info:
• E07502: geschikt voor chemisch reinigen, desinfectie en voor industriële wasmachine tot 95°C
• E07401: niet geschikt voor wasmachines door de specialle coating! Daarom wordt aangeraden om het product voor 1 enkele patiënt te gebruiken. Als het product voor meerdere patiënten moet gebruikt worden, wordt het product best ontsmet met een 70%-ethanoloplossing na elk gebruik.
E07401 is ook makkelijk afwasbaar (met water van max 30°C) en wordt best nagedroogd met een handdoek.

 

Met een glijdlaken of kussen wordt een persoon 'vergleden' i.p.v. opgetild. Dit zowel voor hogerop brengen, in wisselhouding leggen of voor algemene positionering.
Door de transfer op deze manier uit te voeren wordt de fysieke belasting voor de hulpverlener sterk gereduceerd en het comfort verhoogd.

Productspecificaties

SKU
E07401
EAN
8717127932641

Eerder bekeken