Inloggen0

Adhome Aangepast bestek Kura Care

Productomschrijving
Kura Care is een perfect voorbeeld van het Universal Design concept: de anatomische grepen zijn onopvallend door hun 2 kleuren en antislip.Het mes is getand.De lepel is extra diep. Tevens is er een extra gebogen lepel verkrijgbaar voor de rechterhand.De gekleurde streep in het handvat is zorgvuldig gekozen, zodat het veel minder opvalt dat het hand...
Kura Care is een perfect voorbeeld van het Universal Design concept: de anatomische grepen zijn onopvallend door hun 2 kleuren en antislip.
Het mes is getand.
De lepel is extra diep. Tevens is er een extra gebogen lepel verkrijgbaar voor de rechterhand.
De gekleurde streep in het handvat is zorgvuldig gekozen, zodat het veel minder opvalt dat het handvat gebogen is. Kura Care bestaat ook in een leuke kinderversie (zie p 104).
Afzonderlijk verkrijgbaar of per set.
Inbegrepen in de set: mes, vork en eetlepel (niet de gebogen eetlepel).
Technische info:
• lengte handvat: 12,8 cm
• gewicht: van 50 tot 55 g
• vaatwasbestendig

 

Bij een verzwakte greep, vb. door artritis of verlamming, kan een ander handvat vaak het verschil maken: dikker, lichter, voorgevormd, ergonomisch of met een clip.
Alle bestekken zijn geschikt voor een huishoudelijke vaatwasser. Industriële vaatwassers zoals in grootkeukens en instellingen kunnen het handvat beschadigen. Bij grote bestellingen is het dan ook aangewezen om een paar testen te doen.

 

Productspecificaties

SKU
M80270
EAN
7435141158137

Eerder bekeken